Eshuis Architect +31(0)6 340 265 84

Over Eshuis Architect

Een ontwerp voor een exclusieve villa, een uitbreiding van een bestaande (monumentale) woning of een volledige renovatie, Eshuis Architect gaat met plezier de uitdaging aan! Betrokken vanaf de eerste schets tot en met de oplevering om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen realiseren. Jouw woonwensen worden vertaald in een passend en toekomstbestendig ontwerp met heldere plattegronden. Origineel, comfortabel en duurzaam, met aandacht voor detail. Karakteristieke details geven het huis een eigen sfeer passend bij de locatie en de opdrachtgever. Met de toepassing van natuurlijke materialen worden gezonde en duurzame woningen gecreëerd. Eshuis Architect is lid van de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus).

 

Egbert Eshuis, architect

Egbert Eshuis, architect

Ik ben een architect met een bouwkundige achtergrond opgeleid in Utrecht (HBO) en Eindhoven (TUe). Na een jarenlange praktijkervaring bij verschillende Nederlandse architectenbureaus heb ik in 2023 het bureau Eshuis Architect opgericht. Mijn passie als architect ligt in het bijzonder in het ontwerpen van woningen. Ik ben me ervan bewust dat het fijn is en een rijkdom om een vaste basis te hebben in de vorm van een eigen woonruimte. Een plek waar je jezelf kunt zijn, kunt ontwikkelen, tot rust kunt komen en waar je gastvrij kunt zijn. Als architect zet ik mij in om dit bereikbaar te maken voor alle lagen in de samenleving. Iedereen verdient een comfortabel thuis! Hierbij heb ik duurzame ambities voor wat betreft het ecologisch bouwen met circulaire en biobased materialen. Met mijn bureau Eshuis Architect zet ik mij met passie in voor een mooie en gezonde woonomgeving. In samenwerking met interieurontwerper en mijn levenspartner Bethina Eshuis van Eshuis Interieurstyling wordt de architectuur en het interieur van een woning zorgvuldig op elkaar afgestemd voor een optimale woonbeleving dat is afgestemd op de wensen van de gebruiker.

Bethina Eshuis, interieurontwerper

Bethina Eshuis, interieurontwerper

Na een jarenlange werkervaring in de retail branche, waarbij ik op verschillende vlakken veel persoonlijk advies heb mogen geven, ben ik mijn passie voor interieur verder gaan ontwikkelen. Hiertoe heb ik een opleiding Interieurontwerp gevolgd waarna ik in 2021 een eigen studio ben gestart: Eshuis Interieurstyling. Met mijn creativiteit en inzicht creëer ik voor mijn opdrachtgevers een sfeervol thuis! Naast interieurontwerper ben ik moeder en hebben we samen twee mooie kinderen. Egbert als architect en ik als interieurontwerper delen onze passie voor architectuur en interieur. Hiernaast maken we veel muziek waarbij we regelmatig in een band of orkest spelen. Ik ben creatief en een open persoon, ik hou van helderheid, overzicht, kleur, natuur en chocolade en ben een tikkeltje perfectionistisch ;)

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!


Laten we kennismaken!
 
 
 
Bellen
Instagram
LinkedIn