Eshuis Architect +31(0)6 340 265 84

Zelfbouw villa in Almere Overgooi?


Bouwplannen voor een moderne villa in Almere Overgooi? Eshuis Architect ontwerpt exclusieve droomvilla'
s met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit!

Villawijk Overgooi is volop in ontwikkeling en de komende jaren worden aan het landgoed in verschillende fases ruime zelfbouwkavels toegevoegd. Het is een bijzondere locatie aan het Gooimeer, middenin een groen polderlandschap dat door bos is omlijst. Zelf woonachtig in Huizen, loop ik vaak over de dijk van het Gooimeer en geniet ik volop van deze mooie plek met afwisselende natuur.

Proces: ontzorgen en begeleiden

Door de jaren heen heb ik voor verschillende particuliere opdrachtgevers mooie zelfbouw villa's mogen ontwerpen. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van zelfbouw ontzorg én begeleid ik mijn opdrachtgevers tijdens het gehele ontwerp en realisatie proces. De woonwensen van mijn opdrachtgevers vormen hierbij de leidraad voor het ontwerp waarbij het exterieur en interieur zorgvuldig op elkaar worden afgestemd voor een sfeervolle en optimale woonbeleving.

Eshuis Architect is lid van de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus).


 

ontwerp Villa NMUitwerking

Als architect met een bouwkundige achtergrond verzorg ik naast het architectonisch ontwerp ook de technische tekeningen die nodig zijn voor een vergunningsaanvraag. De eerste ideeën en schetsen worden vertaald tot een inspirerend en realiseerbaar plan. Door middel van studies in plattegronden, 3D-modellen en visualisaties worden de mogelijkheden onderzocht om tot een resultaat te komen dat optimaal aansluit bij de woonwensen van mijn opdrachtgever. Met een netwerk aan vakbekwame aannemers en andere specialisten werk ik bij voorkeur al in een vroege fase in het proces samen om het ontwerp doelgericht en efficiënt uit te kunnen werken.


Op zoek naar een geschikte kavel in Almere Overgooi? Ga dan naar de website van Kavelwinkel Almere voor een overzicht van de beschikbare kavels op dit moment.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke woonvraag? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Laten we kennismaken!


 

 
 
 
Bellen
Instagram
LinkedIn